Overal toegang

Altijd en overal zorgeloos toegang tot uw camerabeelden. Zo kunt u met een gerust gevoel uw pand verlaten. U bent er zeker van dat uw pand 24/7 bewaakt wordt door uw camera's.

Best gekoelde servers

Wij beschikken over ruimte in de best gekoelde en best bewaakte serverruimtes van Europa. Zo bent u er altijd zeker van dat u data op een goede veilige plek bewaard blijft en alleen u er 24/7 gemakkelijk bij komt.

CCTV in de cloud

Kies voor camerabewaking in de cloud. Uw data is in de cloud overal bereikbaar en dubbel geback-upt. Zo bent u er zeker van dat u uw beelden nooit kwijt bent. Monitor meerdere locaties vanaf iedere plek op de wereld.

Ideaal voor het MKB

Voor kleine tot middelgrote systemen biedt Protex Secure BV Cloud oplossing, een veilig en effectief videobeveiligings- en videotoezichtsysteem via de Cloud. Deze oplossing maakt de rompslomp en kosten voor de installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem overbodig.

Camera-observatie

Camerabewakingssystemen

Zij zijn de verlenging van onze ogen en laten ons meer zien dan wij normaal gesproken met één blik kunnen vatten. Camerabewakingssystemen hebben tot nu toe vaak een ondersteunende functie binnen een totale beveiligingsoplossing. Zo worden o.a. de alarmen geverifieerd. De eventuele opnames kunnen een grote steun zijn bij het vormen van de bewijslast. Met de komst van de zogenaamde intelligente camera’s zijn de camerabewakings-systemen een actievere rol binnen de oplossing gaan spelen. Zo spelen zij nu een rol bij rookdetectie, hekwerkdetectie, gezichtsherkenning, kentekenherkenning voor o.a. toegangsverlening, enz. Het grote voordeel hierbij is dat verificatie direct mogelijk is. Bij continue observatie zijn de intelligente camera’s een goede ondersteuning van de observant door deze alleen zijn aandacht te vragen bij afwijkend gedrag (alarm).

Kentekenherkenning

Een kentekenplaat in het camerabeeld wordt automatisch herkend en gelezen. Het kenteken kan dan als invoer voor een toegangscontrolesysteem worden gebruikt.

Gezichtsherkenning

Bij gezicht herkenning wordt automatisch het gezicht uit een camerabeeld gehaald en eventueel vergeleken met andere gezichten. Gezichtsherkenning wordt o.a. toegepast bij toegangscontrole als verificatie en onder geconditioneerde omstandigheden ook als identificatie.

Objectanalyse

Objectanalyse is een veelomvattende kreet voor verschillende soorten videoanalyses, zoals hekwerkdetectie, stilstaande objecten (drenkelingen in zwembad, achtergebleven koffer), routedetectie (klantentelling, afwijkend gedrag), enz. Het voordeel van object analyse ten opzichte van de veel bekendere bewegingsdetectie, die men vaak standaard in de digitale videorecorders vindt, is dat men storingsinvloeden als het weer kan uitsluiten en dus ook buiten kan gebruiken.

Meldkamer: uw extra zekerheid

Een professionele en betrouwbare camerabewaking hebben is onvoldoende. Want wat doet u bij alarm?

Daarom verbindt Protex Secure BV uw camerabewaking met de meldkamer. Bij alarm bekijkt een medewerker in de meldkamer wat er gebeurt en neemt hij meteen contact met u of de politie op. 

Integratie met pc en smartphone

Protex Secure BV integreert de camerabewaking rechtstreeks met uw pc of smartphone. Zo ziet u altijd en overal wat er op uw eigendom gebeurt, ook wanneer u er niet bent. Met videoverificatie ziet u meteen op de beelden wat er bij u thuis of in uw bedrijf gebeurt.

Uw voordelen

 • meerdere oplossingen mogelijk: van stand-alone tot geïntegreerde (koppeling toegangscontrole, brandbeveiliging) oplossing
 • IP camera's voor beste beeldkwaliteit, zowel overdag als ‘s nachts
 • bij alarm: onmiddellijke reactie dankzij koppeling meldkamer
 • lage kosten onderhoud en service
 • daling personeelskosten bij bedrijven die met bewakingsagenten werken

Beveiligde Ondernemers

 • Hugos plaatwerk kiest voor Protex Secure BV
  Onlangs hebben wij ervoor gekozen om camera's van Protex Secure BV te plaatsen in ons bedrijf. Het is voor ons een ideal systeem om ook op afstand ons bedrijf te kunnen monitoren. De service van Protex Secure BV is uitmuntend er zat slechts een paar dagen tussen de offerte en de installatie!!! De camera's zijn professioneel geïnstalleerd en het werkt uitstekend. Tevens is het zowel voor ons personeel als voor de klanten een veilig gevoel.
  Lees meer »
  29-03-2016

 • Vital4Skool kiest voor Protex Secure BV
  Franchiseformule Vital4Skool is onlangs een samenwerking aangegaan met beveiliger Protex Secure BV. Vital4Skool heeft Protex Secure BV geselecteerd als leverancier en installatie van de camera’s met het online software systeem van Cameramanager. Dit geeft ondernemers de mogelijkheid te allen tijde op hun mobiele telefoon in te loggen op de camera’s wanneer zij een melding krijgen. Op die manier kunnen zij zien of er iets aan de hand is.
  Lees meer »
  23-09-2015

 • Bakker Bart kiest voor Protex Secure BV
  Wij hebben hier in Tilburg gekozen voor Protex Secure BV vanwege de snelheid en flexibiliteit. De offerte was snel via Eagle Eye cameraManager geregeld. Daar vandaan zijn we verder gaan werken en tot op heden bevalt het meer dan goed. Zijn er storingen of problemen dan staat Protex Secure BV snel klaar voor mij en mijn bedrijf. Daarnaast is het product gewoon goed om mee te werken. Het is een echte aanrader om met Protex Secure BV in zee te gaan! Jeroen de Vries Bakker Bart Tilburg 
  Lees meer »
  13-08-2015

 • Colourful Rebel kiest voor Protex Secure BV
  Tjalmar Verduyn Lunel van modelabel Colourful Rebel: “Onlangs hebben wij in onze winkel op de Van Woustraat in Amsterdam een camera beveiligingssysteem laten installeren die werkt via de handige cloud oplossing. Ons modelabel groeit snel dus ook dit moest op zeer korte termijn geregeld worden. Protex Secure BV heeft ons snel en vakkundig geholpen, nu is onze winkel 24/7 beveiligd. Nu kunnen wij makkelijk via de app mee kijken in onze winkel. Kortom, een superhandig en goed systeem.”
  Lees meer »
  03-06-2015

 • Fietswereld Zandvoort kiest voor camerabeveiliging Protex Secure BV
  Fietswereld in Zandvoort is sinds kort de WiFi-ietsenmaker van regio Zandvoort. “Voor het beveiligingen van mijn vestiging heb ik gekozen voor de digitale camera’s van Protex Secure BV. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om altijd direct toegang te hebben tot de winkel, de voorraad en de klanten. De data wordt veilig opgeslagen en is altijd te bekijken en te bereiken via elk apparaat. Door deze manier van beveiligingen zijn we één van de eersten van Zandvoort die opnemen in de Cloud.”
  Lees meer »
  23-05-2015

Onze klanten