Best gekoelde servers

Wij beschikken over ruimte in de best gekoelde en best bewaakte serverruimtes van Europa. Zo bent u er altijd zeker van dat u data op een goede veilige plek bewaard blijft en alleen u er 24/7 gemakkelijk bij komt.

Overal toegang

Altijd en overal zorgeloos toegang tot uw camerabeelden. Zo kunt u met een gerust gevoel uw pand verlaten. U bent er zeker van dat uw pand 24/7 bewaakt wordt door uw camera's.

CCTV in de cloud

Kies voor camerabewaking in de cloud. Uw data is in de cloud overal bereikbaar en dubbel geback-upt. Zo bent u er zeker van dat u uw beelden nooit kwijt bent. Monitor meerdere locaties vanaf iedere plek op de wereld.

Ideaal voor het MKB

Voor kleine tot middelgrote systemen biedt Protex Secure BV Cloud oplossing, een veilig en effectief videobeveiligings- en videotoezichtsysteem via de Cloud. Deze oplossing maakt de rompslomp en kosten voor de installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem overbodig.

Branddetectie

Brand is een van de grootste catastrofes die een organisatie kan overkomen, doorgaans beperkt het zich niet tot schade aan het vastgoed en mogelijk ook uw medewerkers, maar brengt vooral de continuïteit van uw bedrijf in gevaar:

Een brandbeveiligingssysteem is een combinatie van preventie, detecteren, melden, ontruimen en blussen, welke punten worden vastgelegd in een Programma Van Eisen (PVE), dat ook ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de brandweer en de verzekeraar.

Preventie
Door onze ruime ervaring kunnen wij u gedegen adviseren over de brandpreventiemaatregelen in uw specifieke geval.

Detectie
Het is van belang om al in een vroeg stadium een brandhaard of rookontwikkeling te detecteren en te weten in welke ruimte dit plaatsvindt. Wij bieden u hiervoor een uitgebreid scala van detectiemiddelen en signaleringssystemen.

Melden
Naast een locale signalering kan er ook een melding uitgaan naar een BHV'er, meldkamer en/of de brandweer.

Ontruiming
Hier ligt het ontruimingsplan volgens het PVE aan ten grondslag met als onderdelen bewegwijzering, loop- en noodverlichting, automatische deuren etc.
Als signalering tot ontruiming kan een slow-whoop signaal en/of gesproken woord weergave gebruikt worden, zelfs in meerdere talen.

Blusmiddelen
De bekendste blusmiddelen zijn “losse” poeder/schuimblussers en sprinklerinstallaties.
Specialistische toepassingen zijn Inert blussen en blusgassystemen als CO2 en FM200. Door de ruime keuze van blusgassen en blussystemen kan voor iedere situatie de optimale oplossing geboden worden.

Gebruiksvergunning, Ontruimingsplan & Plattegronden
Er wordt onderscheid gemaakt tussen een gebruiksvergunning en een gebruiksmelding. Bijvoorbeeld panden waarin meer dan 10 personen slapen, waar meer dan 12 gehandicapten of meer dan 10 kinderen jonger dan 12 jaar verblijven hebben altijd een gebruiksvergunning nodig. Voor de meeste overige doeleinden, voldoet een gebruiksmelding. De stappen die voor de gebruikersmelding en gebruikersvergunning doorlopen dienen te worden zijn nagenoeg gelijk.

Wanneer u een gebruiksvergunning aanvraagt bij uw gemeente, heeft u ondersteunend tekenwerk nodig. Omdat dit goedgekeurd moet worden door de gemeente en de brandweer, dienen de tekeningen te voldoen aan zeer strenge eisen. Zo moet ondernemer duidelijk zijn waar er zich brandhaspels, blusmiddelen, brandmelders etc. bevinden.
Eén van de eisen van de brandweer is dat er in een bedrijfspand altijd een ontruimingsplan aanwezig is, welke op meerdere strategische plaatsen in het gebouw wordt opgehangen.

Protex Secure BV verzorgt o.a.:

 • Opstellen PvE, brandbeveiligingsplan en ontwerptekeningen.
 • Maken van een ontruimingsplan, vluchtplan en tekeningen
 • Hulp bij aanvraag gebruikersvergunning / Gebruikersmelding.
 • Hulp bij communicatie met de Regionale Brandweer.
 • Implementatie branddetectie- en brandblusmiddelen.
 • Implementatie ontruiming- en BHV oproepsystemen.
 • Implementatie van nood- en vluchtverlichting, signalering.

Strategische partners
Protex Secure werkt samen met een aantal strategische branddetectie partners met o.a. de volgende erkenningen:

 • Erkende opstellers van Programma's van Eisen (PVE's)
 • Erkende Projecteringsdeskundigen
 • Erkende Branddetectiebedrijven

Beveiligde Ondernemers

 • Hugos plaatwerk kiest voor Protex Secure BV
  Onlangs hebben wij ervoor gekozen om camera's van Protex Secure BV te plaatsen in ons bedrijf. Het is voor ons een ideal systeem om ook op afstand ons bedrijf te kunnen monitoren. De service van Protex Secure BV is uitmuntend er zat slechts een paar dagen tussen de offerte en de installatie!!! De camera's zijn professioneel geïnstalleerd en het werkt uitstekend. Tevens is het zowel voor ons personeel als voor de klanten een veilig gevoel.
  Lees meer »
  29-03-2016

 • Vital4Skool kiest voor Protex Secure BV
  Franchiseformule Vital4Skool is onlangs een samenwerking aangegaan met beveiliger Protex Secure BV. Vital4Skool heeft Protex Secure BV geselecteerd als leverancier en installatie van de camera’s met het online software systeem van Cameramanager. Dit geeft ondernemers de mogelijkheid te allen tijde op hun mobiele telefoon in te loggen op de camera’s wanneer zij een melding krijgen. Op die manier kunnen zij zien of er iets aan de hand is.
  Lees meer »
  23-09-2015

 • Bakker Bart kiest voor Protex Secure BV
  Wij hebben hier in Tilburg gekozen voor Protex Secure BV vanwege de snelheid en flexibiliteit. De offerte was snel via Eagle Eye cameraManager geregeld. Daar vandaan zijn we verder gaan werken en tot op heden bevalt het meer dan goed. Zijn er storingen of problemen dan staat Protex Secure BV snel klaar voor mij en mijn bedrijf. Daarnaast is het product gewoon goed om mee te werken. Het is een echte aanrader om met Protex Secure BV in zee te gaan! Jeroen de Vries Bakker Bart Tilburg 
  Lees meer »
  13-08-2015

 • Colourful Rebel kiest voor Protex Secure BV
  Tjalmar Verduyn Lunel van modelabel Colourful Rebel: “Onlangs hebben wij in onze winkel op de Van Woustraat in Amsterdam een camera beveiligingssysteem laten installeren die werkt via de handige cloud oplossing. Ons modelabel groeit snel dus ook dit moest op zeer korte termijn geregeld worden. Protex Secure BV heeft ons snel en vakkundig geholpen, nu is onze winkel 24/7 beveiligd. Nu kunnen wij makkelijk via de app mee kijken in onze winkel. Kortom, een superhandig en goed systeem.”
  Lees meer »
  03-06-2015

 • Fietswereld Zandvoort kiest voor camerabeveiliging Protex Secure BV
  Fietswereld in Zandvoort is sinds kort de WiFi-ietsenmaker van regio Zandvoort. “Voor het beveiligingen van mijn vestiging heb ik gekozen voor de digitale camera’s van Protex Secure BV. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om altijd direct toegang te hebben tot de winkel, de voorraad en de klanten. De data wordt veilig opgeslagen en is altijd te bekijken en te bereiken via elk apparaat. Door deze manier van beveiligingen zijn we één van de eersten van Zandvoort die opnemen in de Cloud.”
  Lees meer »
  23-05-2015

Onze klanten