Best gekoelde servers

Wij beschikken over ruimte in de best gekoelde en best bewaakte serverruimtes van Europa. Zo bent u er altijd zeker van dat u data op een goede veilige plek bewaard blijft en alleen u er 24/7 gemakkelijk bij komt.

Overal toegang

Altijd en overal zorgeloos toegang tot uw camerabeelden. Zo kunt u met een gerust gevoel uw pand verlaten. U bent er zeker van dat uw pand 24/7 bewaakt wordt door uw camera's.

Ideaal voor het MKB

Voor kleine tot middelgrote systemen biedt Protex Secure BV Cloud oplossing, een veilig en effectief videobeveiligings- en videotoezichtsysteem via de Cloud. Deze oplossing maakt de rompslomp en kosten voor de installatie en het onderhoud van een lokaal opnamesysteem overbodig.

CCTV in de cloud

Kies voor camerabewaking in de cloud. Uw data is in de cloud overal bereikbaar en dubbel geback-upt. Zo bent u er zeker van dat u uw beelden nooit kwijt bent. Monitor meerdere locaties vanaf iedere plek op de wereld.

Panasonic VL-SWD501

In het nieuwe draadloze systeem van Panasonic zijn de modernste technieken toegepast. Het systeem is gemakkelijk te installeren en kan gemakkelijk worden uitgebreid. Zodra er een bezoeker aanbelt op de camera deurbel paneel verschijnt het beeld van de bezoeker direct op de 5 inch hoofdmonitor en op de draagbare draadloze monitor handset. Bent u op het moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, u kunt de opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Als er wordt aangebeld neemt het systeem automatisch beelden op van de bezoeker. Deze beelden kunnen worden teruggekeken vanaf elke PC met een SD card slot en op de monitor zelf. Ook zonder SD-kaart beschikt het interen geheugen voldoende ruimte om beelden te registreren.

Draadloos
Het systeem is draadloos en kan overal vandaan worden bediend. Ook door de vele uitbreidingsmogelijkheden kan het systeem overal vandaan worden bediend. De bekabeling vanaf de buitenposten met de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, de handset en de buitencamera's met ingebouwde bewegingssensor zijn volledig draadloos.

Hoofdmonitor met SD card slot
De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp die in elk interieur past. De monitor is slechts 21 mm diep en heeft een 5 inch groot scherm, waardoor elke bezoeker goed is te zien. De monitor is gemakkelijk te bedienen door het simpele design. Het systeem bevat verschillende handige functies; zo kan handmatig digitaal worden ingezoomd als de bezoeker net iets te ver weg staat. Ook heeft de monitor een SD-card slot waardoor opgenomen beelden gemakkelijk kunnen worden vertoond op een PC. Deze beelden worden automatisch opgeslagen als iemand aanbelt, zo heeft u altijd zicht wie heeft aangebeld als u niet thuis was. Deze beelden worden geordend op datum en zijn via de maandelijkse en wekelijkse kalender gemakkelijk te vinden. Via de hoofdmonitor is de deur met 1 knop te openen.

De camera deurbel paneel (buitenpost)
De buitenpost is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerder personen volledig zien. De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden. Dit licht is ook in te schakelen vanaf de hoofdmonitor en de draadloze handset. Op het camera deurbel paneel zijn 2 elektrische deuropeners aan te sluiten. Als u nog een extra deurbel koopt (zie accessoires onder aan deze pagina) zijn er logischerwijs nog 2 elektrische deuropeners op aan te sluiten.

Handset
De handset, die gekenmerkt is door zijn stijlvolle ontwerp, is eigenlijk uw mobiele hoofdmonitor. Op deze handset wordt net zoals op de hoofdmonitor het beeld weergegeven als iemand aanbelt. Via de handset kunt u via het gemakkelijke menu meerdere functies raadplegen; de deur openen, licht op de buitenmonitor handmatig inschakelen, spraakvervorming inschakelen en communiceren met de hoofdmonitor, buitenmonitor en de draadloze sensor camera's. De handset wordt geleverd inclusief batterijen en de oplaadvoet. Deze oplaadvoet is ook aan de muur te bevestigen.

Uitbreidingsmogelijkheden
Het systeem is op vele manieren uit te breiden waardoor uw het systeem volledig kan gebruiken naar uw eigen wil en situatie. Er is uit te breiden tot maximaal 6 handset (VL-WD613EX), 2 deurstations (VL-V554EX) 2 DECT repeater(versterker) (VL-FKD2EX) en 4 draadloze sensor camera's. Standaard wordt 1 deurbelcamera, 1 hoofdmonitor en 1 draadloze handset geleverd.

Klik hier voor de handleiding.

Beveiligde Ondernemers

 • Hugos plaatwerk kiest voor Protex Secure BV
  Onlangs hebben wij ervoor gekozen om camera's van Protex Secure BV te plaatsen in ons bedrijf. Het is voor ons een ideal systeem om ook op afstand ons bedrijf te kunnen monitoren. De service van Protex Secure BV is uitmuntend er zat slechts een paar dagen tussen de offerte en de installatie!!! De camera's zijn professioneel geïnstalleerd en het werkt uitstekend. Tevens is het zowel voor ons personeel als voor de klanten een veilig gevoel.
  Lees meer »
  29-03-2016

 • Vital4Skool kiest voor Protex Secure BV
  Franchiseformule Vital4Skool is onlangs een samenwerking aangegaan met beveiliger Protex Secure BV. Vital4Skool heeft Protex Secure BV geselecteerd als leverancier en installatie van de camera’s met het online software systeem van Cameramanager. Dit geeft ondernemers de mogelijkheid te allen tijde op hun mobiele telefoon in te loggen op de camera’s wanneer zij een melding krijgen. Op die manier kunnen zij zien of er iets aan de hand is.
  Lees meer »
  23-09-2015

 • Bakker Bart kiest voor Protex Secure BV
  Wij hebben hier in Tilburg gekozen voor Protex Secure BV vanwege de snelheid en flexibiliteit. De offerte was snel via Eagle Eye cameraManager geregeld. Daar vandaan zijn we verder gaan werken en tot op heden bevalt het meer dan goed. Zijn er storingen of problemen dan staat Protex Secure BV snel klaar voor mij en mijn bedrijf. Daarnaast is het product gewoon goed om mee te werken. Het is een echte aanrader om met Protex Secure BV in zee te gaan! Jeroen de Vries Bakker Bart Tilburg 
  Lees meer »
  13-08-2015

 • Colourful Rebel kiest voor Protex Secure BV
  Tjalmar Verduyn Lunel van modelabel Colourful Rebel: “Onlangs hebben wij in onze winkel op de Van Woustraat in Amsterdam een camera beveiligingssysteem laten installeren die werkt via de handige cloud oplossing. Ons modelabel groeit snel dus ook dit moest op zeer korte termijn geregeld worden. Protex Secure BV heeft ons snel en vakkundig geholpen, nu is onze winkel 24/7 beveiligd. Nu kunnen wij makkelijk via de app mee kijken in onze winkel. Kortom, een superhandig en goed systeem.”
  Lees meer »
  03-06-2015

 • Fietswereld Zandvoort kiest voor camerabeveiliging Protex Secure BV
  Fietswereld in Zandvoort is sinds kort de WiFi-ietsenmaker van regio Zandvoort. “Voor het beveiligingen van mijn vestiging heb ik gekozen voor de digitale camera’s van Protex Secure BV. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om altijd direct toegang te hebben tot de winkel, de voorraad en de klanten. De data wordt veilig opgeslagen en is altijd te bekijken en te bereiken via elk apparaat. Door deze manier van beveiligingen zijn we één van de eersten van Zandvoort die opnemen in de Cloud.”
  Lees meer »
  23-05-2015

Onze klanten